روشهای نوین مطالعه مجموعهای از مهارتها هستند که در راستای آموختن و یادگیری موثر بهکار گرفته میشوند، تندخوانی و استفاده از تکنیک های تقویت حافظه از جمله راهکارهایی هستند، که به شما کمک می کنند تا مطالعه ی موثری داشته باشید.
جهت فراگیری تندخوانی و آشنایی با تکنیک های به خاطر سپاری و تقویت حافظه؛ سعی کرده ایم، مقالاتی تخصصی در حوزه یادگیری و روش های مطالعه را در این بخش قرار دهیم.
در این بخش شما با مطالبی در گروه های مختلف مانند: تندخوانی، تقویت حافظه، نقشه ذهنی، شیوه های مطالعه در کنکور، تکنیک های یادگیری سریع زبان انگلیسی، مطالعه موثر و ... آشنا می شوید.
همچنین در صورت تمایل میتوانید دو پکیج بسیار ارزشمند با عنوان های پکیج جامع تندخوانی و تقویت حافظه و نرم افزار جامع تندخوانی را برای یادگیری سریع خود تهیه کنید.
چقدر نسبت به کسانی که سریع یاد میگیرند غبطه میخوریم. آنها همیشه به نظر در یک چشم به هم زدن متوجه همه چیز میشوند، در حالی که ما به نظر در بهترین حالت هفتهها برای یاد گرفتن آنها درگیر هستیم. خب، چه باور داشته باشید یا نه، همیشه راههایی برای بهبود قابلیت و سرعت یادگیری شما وجود دارد. اینجا، ما 8 توصیه که کمک میکند تا سریعتر و بهتر یاد بگیرید را به شما معرفی میکنیم.
افزایش 18 برابری تمرکز با یک تمرین ساده 18 دقیقه ای در ابتدای روز
اولین 5 دقیقه هر روز را باید به مشخص کردن کارهایی که باید انجام دهید تا قبل از شروع کارتان بتوانید نیم نگاهی به کارهایی که باید انجام دهید در طول روز داشته باشید.
بسياري معتقدند كه سبك های يادگيری بر خود يادگيري تاثير مي گذارند. اگر چه اصطلاح سبكهای يادگيری به طرق مختلف تعريف مي شود و تعاريف گوناگوني دارد و ليكن عمدتاً همه تعاريف بر اين نكته تاكيد مي ورزند كه سبك های يادگيری شامل باورها، اعتقادات و رجحانها و رفتارهائی می باشد كه افراد به كار می برند تا در يك موقعيت معينی به يادگيری خود كمك كنند.
با این ۶ روش حافظه خود را تقویت کنید
آیا برای به یاد آوردن روزهای هفته یا تاریخ تولد اطرافیان تان به مشکل برمیخورید؟ یا اینکه هر چه را نیاز دارید، باید مدت زیادی دنبالش بگردید. 6 راه تقویت حافظه وجود دارد که به شما کمک میکند حافظهای بیشتر و دقیقتر داشته باشید. این مقاله را بخوانید تا با این راهها آشنا شوید.
«عدم تمرکز حواس»، موضوعی است که بسیاری از جوانان از آن رنج می برند و دلایل مختلف و متعددی دارد. همان طور که خود می دانید، تمرکز حواس در هر کاری از جمله مطالعه و درس خواندن - از ضروریات قطعی است. تمرکز حواس، حالتی ذهنی و روانی است که در آن حالت، تمام قوای حسی، روانی و فکری انسان روی موضوع خاصی متمرکز می شود و تضمین کننده امر یادگیری و انجام صحیح کارها و رهایی از خطرات احتمالی است.
با این فوت و فن ها یادگیری بهتری را تجربه کنید
همیشه عوامل و شرایطی وجود دارد که یادگیری را آسان و برخی دیگر آن را مشکل و گاه غیرممکن میکند. به یقین برای شما مهم است که این عوامل را بشناسید. برای بهبود و افزایش توان یادگیری باید اصولی را با دقت اجرا کنید؛ زیرا فقط با رعایت این اصول میتوانید بهتر بیاموزید و از وقت خود حداکثر استفاده را ببرید. آیا کسب یک نمره ی خوب به معنای آن است که فرد موضوع مورد بحث را به خوبی یاد گرفته است؟ آیا کسب یک نمره ی بد نیز به معنای آن است که فرد باید صرفاً بیشتر مطالعه کند؟
عقب انداختن و پرهیز کردن از انجام، چیزی است که باید با اون مقابله کنیم . طبیعی است که گاهی تعویق داشته باشیم. هر چند، به عقب افتادن مفرط باعث احساس پیشمانی در مورد انجام وظایفی می شود که باید انجامشان می دادیم. همچنین تا وقتی این کار به سرانجام برسد موجب عصبانیت و دلواپسی شما خواهد شد.
۱۰ توصیه شب امتحانی
هر کاری که ارزش انجام دادن داشته باشد از برنامه ریزی متضرر نمی شود. امتحان دادن نیز از این قاعده مستثنی نیست. آخرین شانس هر کسی برای اثرگذاری بر نتیجه ی امتحان خود، شب پیش از امتحان است. در ادامه ۱۰ کار ساده ای را از نظر خواهید گذراند که انجام دادنشان در شب قبل از امتحان، بر نتیجه ی امتحان شما اثر مثبت خواهد داشت.
بارها شنیده ایم كه دانش آموز یا دانشجویی می گوید : (دیگرحال و حوصله خواندن این كتاب را ندارم ) و یا (۱۰ بار خواندم و تكرار كردم ولی بازهم یاد نگرفتم) در این موارد مشكل چیست ؟ آیا باید دهها بار درس را تكراركرد تا یاد گرفت ؟ مطمئنا" اگر چنین باشد ، مطالعه كاری سخت و طاقت فرسا است . اما چنین نیست. واقعیت آن است كه این گروه از فراگیران ، روش صحیح مطالعه را نمی دانند و متاسفانه در مدرسه و دانشگاه هم چیزی راجع به چگونه درس خواندن نمی آموزند.
۱۰ ترفند علمی برای تقویت حافظه
آیا کسی هست که دوست داشته باشد هر چیزی را که می بیند، می شنود و می خواند به یاد بیاورد؟ …مطمئنا همه! می توانیم چندین صفحه در مورد اثرات مثبت حافظه خوب روی زندگی شخصی و حرفه ای برایتان صحبت کنیم. اما چه فایده؟ به یک جمله بسنده می کنیم: آیا کسی هست که نخواهد حافظه بهتری داشته باشد؟ این سوال خودش برای خواندن مطلب تا انتها کافی است.
اگر فکر می کنيد انگيزه کافی برای مطالعه نداريد، به وب سایت آموزشی ما خوش آمديد. بيشتر دانش آموزان چنين مشکلی را براي يک بار يا بيشتر از يک بار تجربه می کنند. انگيزه برای خوب مطالعه کردن مهم است. وقتی که انگيزه داريد، می بينيد که خيلی راحت است که در يک بازه زمانی تمرکزتان را حفظ کنيد. وقتی که با انگيزه نيستيد نه تنها تمرکز داشتن سخت است بلکه خواهيد ديد که حتی شروع کردن هم سخت است.
چگونه شما حجم زیادی مطلب را از جاهای مختلفی مثل کتابها و نوشتهها را وارد بخش قابلاعتمادی از ذهن خود میکنید؟ برای بسیاری این کاری بس دشوار است! لذا برای آسانتر شدن یادگیری مطالب در اینجا باهم چند مرحله را مرور میکنیم که اگر شما این مراحل را انجام دهید نه تنها مطالعه کردن دیگر برای شما دشوار نخواهد بود بلکه این امر برای شما لذتبخش خواهد شد.
دانشگاه به طور کلی متفاوت از دبیرستانه. در دانشگاه با امتحانات به مراتب کمتری مواجه هستید ولی وقتی اونها را پست سر بگذارید خیلی ارزشمنده. بعضی کلاس ها فقط نمرات میان ترم و پایان ترم دارند. خیلی مهمه به روز کار کنید و درس هاتون رو به تعویق نندازید. به خودتون نگید:"من این درس رو بعداً میخونم". چونکه اغلب اوقات خودتون رو در حالی که با شتاب اونم درست قبل از امتحان خودتون رو آماده می کنید، بعد متوجه میشید با عجله کاری از پیش نمی برید(حتی بدترش هم می کنه).
درس خواندن بی برنامه و تصادفی بدترین اشتباهی است که هر دانش آموزی می تواند مرتکب شود. این روش فقط به شکست منجر می شود. برای نظم داشتن باید برنامه ای برای درس خواندن تان داشته باشید و تصمیم بگیرید که چه درسی را چه زمانی می خواهید بخوانید. اولویت های تان را مدیریت کنید تا بتوانید بیشتر درس بخوانید.